Huis
producten
over ons
contact met ons op
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Gevallen
Thuis

Beijing Seor Door Products Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit CNC Frezen Onderdelen voor verkoop
Van goede kwaliteit CNC Frezen Onderdelen voor verkoop
Gemakkelijk om te spreken de met, zeer professionele en snelle dienst

—— Philip

De kwaliteit en de dienst zijn goed, is de levertijd elke keer punctueel.

—— aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ik plaatste onlangs een orde en ik moest die orde voorafgaand aan verzending bijwerken. Het personeel was ontvankelijk en hoffelijk.

—— Mr.smith

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Beijing Seor Door Products Co., Ltd. Beijing Seor Door Products Co., Ltd. Beijing Seor Door Products Co., Ltd. Beijing Seor Door Products Co., Ltd.
chanxiantupian2
chanxiantupian3
chanxiantupian
chanxiantupian4

chanxiantupian2

dit is onze productregel

chanxiantupian3

dit is onze productregel

chanxiantupian

chanxiantupian

chanxiantupian4

dit is onze productregel dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit onze productregel is dit ons is

 • lopende band

   

  Beijing Seor Door Products Co., Ltd.Beijing Seor Door Products Co., Ltd.Beijing Seor Door Products Co., Ltd.Beijing Seor Door Products Co., Ltd.

  Co. van de Deurproducten van Peking Seor, Ltd wordt gevestigd in het noorden van China en wij zijn een professionele fabrikant en een exporteur van deuren. Na jaren van investering, hebben wij prototypeworkshop, het testen laboratorium en een sterke techniekgroep gebouwd. Nu, Zhongwang-voeren de Hulpmiddelen het volledige proces van computerontwerp uit, ontwikkelt het prototype zich aan finial PPAP.
  Zoekend voor potentiële samenwerking tussen bedrijven, wordt u verwelkomd om onze bedrijf en fabriek te bezoeken.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM de dienst is welkom. Als is de behoefte meer informatie over dit, gelieve us.OEM/ODM-de dienst te contacteren welkom. Als is de behoefte meer informatie over dit, gelieve us.OEM/ODM-de dienst te contacteren welkom. Als is de behoefte meer informatie over dit, gelieve us.OEM/ODM-de dienst te contacteren welkom. Als is de behoefte meer informatie over dit, gelieve us.OEM/ODM-de dienst te contacteren welkom. Als is de behoefte meer informatie over dit, gelieve us.OEM/ODM-de dienst te contacteren welkom. Als behoefte meer informatie over dit, gelieve ons te contacteren.

 • R & D

  Wij hebben een superieure R&D-Ministerie en een 70% van onze werknemers meer dan 2 jaar ervarings in dezelfde industrie hebben.

Contactgegevens
Beijing Seor Door Products Co., Ltd.

Tel.: 86-10-883

Fax: 86-10-6457244

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)